RECENSIES

Voor al uw klussen in en om uw huis

WAT KLANTEN ZEGGEN

[ultimate-reviews]

Zolderverbouwing

Rated 5,0 out of 5
5 januari 2024

Super service en communicatie. Heel blij met het resultaat. Boven verwachting !

Rick

De gehele keuken aangepast

Rated 5,0 out of 5
1 september 2023

2023-08-29 11:02:15,”2023-08-29 10:02:15″

Diversen nieuwe kasten gemaakt en kasten aangepast alles weer netjes geschilderd.

Aanrechtblad vervangen inbouwapparatuur weer ingebouwd incl gootsteen, kraan, gasfornuis. Alles in overleg kortom betrouwbaar en levert prima vakwerk. TOP !!!

Wilfred

De gehele keuken aangepast

Rated 5,0 out of 5
29 augustus 2023

Diversen nieuwe kasten gemaakt en kasten aangepast alles weer netjes geschilderd.

Aanrechtblad vervangen inbouwapparatuur weer ingebouwd incl Gootsteen, kraan, gasfornuis.Alles in overleg kortom; betrouwbaar en levert prima vakwerk. TOP !!!

Wilfred

Response from JV-WORKS

Dank je wel Wilfred voor de mooi recensie. Ik heb met veel plezier aan deze uitdaging gewerkt. Want zoals bekend alles is maatwerk geweest.

Plaatsen van deuren

Rated 5,0 out of 5
16 augustus 2023

Betrouwbare vakman die goed communiceert en prima werk aflevert. De deuren zijn vakkundig geplaatst en alles wordt netjes achter gelaten.

Ik zou John zeker aanbevelen en bij een volgende klus klop ik weer bij hem aan.

Robert

Response from JV-WORKS

Dank je wel Robert voor de mooi recensie. Ik zie je zeker graag weer bij de volgende klus die al met potlood in mij agenda staat. Haha.

Woning opknappen

Rated 5,0 out of 5
24 juli 2023

Zoals altijd wordt het werk snel en correct uitgevoerd. John is als een schaap met 5 poten altijd succesvol om verschillende klussen tot een mooi eindresultaat te brengen. Hij is een vakman die zijn vak verstaat en hij is altijd bereid om een ​​extra stapje te zetten om zijn klanten tevreden te stellen. Ik ben erg tevreden met het werk dat hij heeft gedaan in mijn huurwoningen en ik zou hem zeker aanbevelen aan anderen.

Alfons

Response from JV-WORKS

Beste Alfons. Super bedankt voor de mooie recensie. Heel blij mee. Zeker ook met de aanbeveling. Tot de volgende maar weer. Die ook al weer op de agenda staat.

Diverse werkzaamheden

Rated 5,0 out of 5
25 maart 2023

Zoals altijd werkt John netjes & zorgvuldig! Hij stemt zaken goed af en is prettig in de omgang.

Johan Monique

Response from JV-WORKS

Beste Johan en Monique.

Dank je wel voor jullie recensie. Ik vind het inderdaad belangrijk dat er helder wordt gecommuniceerd zodat eenieder weet wat er verwacht kan worden. Ook omdat ik mij realiseer dat het uitbesteden geld kost waarvoor vaak hard gewerkt dient te worden. Met resultaten waar de opdrachtgever mee blijft zitten als ik naar huis ga. Dat de werken dan uitgevoerd worden door een prettig persoon (om jullie woorden te herhalen) is dan wel zo aangenaam toch!

lekkage verhelpen en nieuwe cv monteren

Rated 5,0 out of 5
17 maart 2023

John levert goed werk

anoniem

Response from JV-WORKS

Dat is fijn te horen. Dank je wel voor de recensie.

Reparatie wand en plafond na waterschade

Rated 5,0 out of 5
15 maart 2023

Ik heb door John al regelmatig diverse werkzaamheden laten uitvoeren. De communicatie verliep steeds prettig, het werk werd snel en vakkundig opgepakt en het eindresultaat is zeer tot tevredenheid. Kortom: een fijne en goede samenwerking!

Guus Haagh

Response from JV-WORKS

Hallo Guus,

Wat een mooie review heb je voor mij achtergelaten. Ik ben er blij mee.

Dank je wel dus en graag tot een volgende keer!

Verschillende onderhoud- en vervangingsklussen

Rated 5,0 out of 5
27 juli 2022

Ik heb met veel verschillende bouw en klusbedrijven gewerkt door de jaren heen maar ben zelden een man en “ bouwer “ als John tegen gekomen. De samenwerking tussen John en mij is zeer bijzonder omdat wij topografisch niet bij elkaar in de buurt wonen. John heeft enkele vervanging , onderhoud en herstelklussen voor mij gedaan. Onze samenwerking is voor een groot gedeelte, naast een uitstekende manier van werken en kwaliteit van werk, gebaseerd op vertrouwen. Ik kan blind op John vertrouwen . Hij is goed in de communicatie, zijn offertes zijn duidelijk , meedenkend en realistisch. John levert uitstekend werk. Hij werkt schoon en netjes en verplaats zich in mij als opdrachtgever en in mijn huurders.

Kortom niets dan lof voor deze man en zijn bedrijf. Misschien graaf ik nu wel mijn eigen graf omdat de aanvragen misschien , nog meer, binnenlopen maar John verdient een eerlijke en oprechte review. Een topbedrijf in alle opzichten!

Frank Van den Bruele

Response from JV-WORKS

Beste Frank. Dank voor je mooie woorden en de diverse opdrachten. Om rode oortjes van te krijgen. Voor mij is het echter een standaard om op een dergelijke manier te werken en zaken te doen. Let’s keep in touch.

Afwerking binnenkant nieuwe dakkapel + (tuin)huis sloten

Rated 5,0 out of 5
25 juli 2022

John hebben wij (ik en mijn kids) ervaren als enorm prettig in de omgang met een enorme werkethos, klaagt niet bv als de temperatuur op zolder omhoog knalde. We zijn ook blij geweest met zijn adviezen vooraf en tussendoor. John ademt zijn vak! Nogmaals dank.

Kevin de Vet

Response from JV-WORKS

Hoi Kevin. Top dat jullie blij zijn met de zolder. Die inderdaad bij zeer hoge temperaturen is afgewerkt. Haha. Het mee denken (adviezen geven) met de klant is voor mij iets vanzelfsprekends. Want ik kan wel bepaalde ideeën of inzichten hebben maar kies er liever voor om de opties te bespreken zodat jij als klant krijgt wat je verwacht. Jullie goede ervaringen zijn voor mij een goede reden om lekker door te gaan met dingen waar ik blij van word. Dank je wel Kevin en kids!

John heeft het huis geschilderd aan de buitenkant.

Rated 5,0 out of 5
21 juli 2022

John komt zijn afspraken na ,en werkt keurig netjes.Je kunt s’avonds niet meer zien dat hij is geweest.

Hij is vriendelijk en geduldig en een luisterend oor en denkt met je mee.Het is een allround vakman.

Ik kan hem dan ook alleen maar aanbevelen.

Piet van Leijsen.

Response from JV-WORKS

Beste Piet. Dank je wel voor deze mooie recensie. Fijn dat je erg tevreden bent.

Badkamer renovatie.

Rated 5,0 out of 5
25 maart 2022

Bestaande badkamer met ligbad. Het ligbad verwijderd (meteen meegenomen) en vervangen door inloopdouche.

In overleg met John de wanden opnieuw betegeld tot aan het plafond.

Een antislip vloer geplaatst, douchekraan vervangen en glazen wand geplaatst.

Badkamer meteen geschilderd.

Alle werkzaamheden zijn zeer naar onze tevredenheid gedaan. Het afval is meteen allemaal meegenomen. Een correct persoon die meedenkt met de klant.

Hanny

Response from JV-WORKS

Beste Hanny,

Dank je wel voor je mooie recensie. Geniet vooral (veilig) van jullie nieuwe douche.

Verbouwen van garage naar kantoor en berging

Rated 5,0 out of 5
19 januari 2022

We zochten een allround klusbedrijf die ons kon helpen bij het verbouwen van onze garage naar een kantoor en berging. Al snel kwamen we bij JV-Works uit. John heeft in het voortraject goed met ons meegedacht bij o.a. de materiaalkeuze. Hij heeft een tussenwand geplaatst met daarin een kozijn en deur naar de berging. Ook heeft hij in de gehele ruimte nieuwe opbouw wandcontactdozen aangebracht. Door de open en eerlijke houding van John in combinatie met zijn allround vakmanschap raden wij hem zeker aan en zullen we nog veel vaker gebruik maken van de diensten van JV-Works. (dat is inmiddels zelfs al gebeurd bij het inkorten van onze tuindeuren) John zorgt ervoor dat het eindresultaat uitstekend is en hiermee is ons woonplezier enorm vergroot!

Pim Boon

Response from JV-WORKS

Beste Pim. Dank voor je review. Fijn dat je tevreden bent. Goede keus die locatie voor je nieuwe kantoor! Nu kun je op warme dagen zo via de openslaande tuindeuren de tuin in. Geniet er van.

Installatie nieuwe keuken

Rated 5,0 out of 5
19 december 2021

Bij het bestellen van mijn nieuwe keuken wist ik één ding heel zeker: het plaatsen van de nieuwe keuken zou ik NIET laten uitvoeren door de keukenleverancier maar in handen geven van JV Works. Mijn ervaringen met dit topbedrijf waren tot nu toe zeer goed en ook deze beslissing bleek al spoedig heel wijs te zijn geweest! John zag belangrijke details die eerst in orde gebracht moesten worden en waar een keukenbedrijf zonder twijfel geen aandacht aan zou hebben besteed ….. Ik denk niet alleen aan punten ten aanzien van de electra maar ook andere bouwkundige zaken ….. Voor extra ondersteuning voor bijvoorbeeld perfect stuucwerk weet hij bovendien precies wie hij moet inschakelen en zorgt ervoor dat ook deze werkzaamheden precies op het juiste moment worden uitgevoerd …..

Vanaf het afbreken van de oude keuken tot en met het afronden van de installatie van de nieuwe keuken is dit project perfect verlopen zonder dat ik daar ook maar iets voor hoefde te doen …… Wederom een groot compliment voor een vakman puur sang!!

Anne-Marie Hofland

Response from JV-WORKS

Beste Anne-Marie.

Wat een mooie woorden. Wat voor mij niet meer dan vanzelfsprekend is, is kennelijk voor anderen opvallend. Wat fijn opnieuw te vernemen dat je erg content bent met je nieuwe top keuken. Sorry nog dat ik je enthousiast heb gemaakt voor een Quooker. Het was even een extra investering maar het genieten er van betaald zich zeker zeer snel terug. Graag tot een volgend project want om te mogen werken voor jou is altijd weer een genoegen.

Opknappen inpandige berging / technische ruimte

Rated 5,0 out of 5
21 september 2021

Via vrienden ben ik bij John terecht gekomen. De werkzaamheden zijn goed en snel uitgevoerd, naar volle tevredenheid. John is een persoon die meedenkt in oplossingen en snel acteert als er achteraf toch nog vragen zijn. Hij communiceert makkelijk en brengt daarnaast ook humor mee, wat hem erg toegankelijk maakt.

Judith

Response from JV-WORKS

Beste Judith. Altijd weer een verrassing als ik mijn mailbox open en er weer een mooie review staat. Daarom dank je wel hiervoor en graag tot een volgende keer.

Complete renovatie appartement

Rated 5,0 out of 5
6 augustus 2021

Zoek je een bijna alleskunner, dan ben je bij John aan het juiste adres! John is altijd opgewekt en denkt goed mee. Hij heeft een goed team achter de hand om in voorkomende gevallen aan te vullen, zoals bijvoorbeeld perfect stucwerk.

Hij houdt zich aan zijn afspraak. Op John kan je bouwen en vertrouwen!

Els Goemans

Response from JV-WORKS

Hallo Els. Na eerst bij je dochter Leontine haar huis gerenoveerd te hebben gaf je mij het vertrouwen om je nieuwe appartement eveneens te renoveren. Werkelijk alles is er uit gegaan en is nieuw geplaatst/aangebracht. Nogmaals dank voor het vertrouwen. Super ook om het ook in de review te lezen dat je erg content bent met wat, hoe en met wie ik heb gedaan. Ik heb er met plezier aan gewerkt.

reparatie WC en montage douchekraan.

Rated 5,0 out of 5
19 juli 2021

Ik ben een zeer tevreden nieuwe klant. Het eerste contact via de mail voelde al gelijk goed door de fijne manier van communiceren. Ondanks de drukke agenda van John heeft hij toch ruimte gevonden om langs te komen. En direct aan de slag gegaan met de verschillende klussen. John overlegt en adviseert. Dit was heel fijn. De klussen zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd.

Bij een volgende klus ga ik sowieso John weer vragen en zal hem aanbevelen bij anderen.

André

Response from JV-WORKS

Fijn toch André dat we de wc hebben kunnen “redden” met een paar relatief eenvoudige ingrepen. Altijd beter en voordeliger dan een nieuwe wc. Hij kan er zo weer tijden tegen. Tot binnenkort om de scheur in de muur op het balkon aan te pakken.

Schilderwerkzaamheden

Rated 5,0 out of 5
27 maart 2021

Prima communicatie, erg flexibel en John geeft echt gevolg aan de klant is koning. Super!

Duidelijke offerte en goede afspraken en zeer goede prijs kwaliteit!

Marco Beerens

Response from JV-WORKS

Beste Marco. Dank je wel voor je mooie recensie. Heel blij mee.

Diverse klussen in onze nieuwbouw woning

Rated 5,0 out of 5
15 februari 2021

John is top en kan nagenoeg alles. Hij heeft in onze nieuwbouwwoning diverse klussen uitgevoerd (al het schilderwerk, tegelwerk, behangen, planken ophangen, etc). Hij werkt netjes, denkt mee en alles met humor en een lach! 😀

We zijn super tevreden over het eindresultaat en zullen bij toekomstige klussen zeker zijn hulp inroepen.

Johan & Monique

Response from JV-WORKS

Dank je wel Johan en Monique. Goed nogmaals te horen dat jullie te tevreden zijn met het resultaat. We gaan elkaar nog zeker zien. Al is het alleen al om een heerlijk biertje te drinken en een stukje muziek te luisteren.

Leidingen verleggen, muren stucen en diverse kleine werkzaamheden

Rated 5,0 out of 5
27 januari 2021

John is een deskundige klusser. Hij werkt netjes en nauwkeurig, komt afspraken na en denkt mee. Als hij er zelf even niet uitkomt, schakelt hij met een specialist voor advies. Wanneer je hem belt of appt, reageert hij snel en hij maakt altijd tijd of komt langs. Kortom, een goede vakman. Wij zijn heel tevreden en bevelen John van harte aan.

Leo en Conny Reijerse

Response from JV-WORKS

Beste Conny en Leo. Dank je wel voor de mooie recensie. Jullie omschrijven hier precies waar JV-WORKS voor staat en waarmee zij het onderscheid wil maken in de markt.

Afwerking muur

Rated 5,0 out of 5
24 januari 2021

Professioneel, rustig, gecontroleerd en netjes! En daarmee onderscheidend goed!

Ruud

Response from JV-WORKS

Beste Ruud. Dank je wel voor de mooie recensie.

Algehele grote opknapbeurt

Rated 5,0 out of 5
31 december 2020

John heeft in mijn nieuwe woning geschilderd, getegeld, laminaat gelegd, inbouwkasten in de keuken gemaakt, gestuct, de trap gerenoveerd en nog een hele lijst aan kleinere klussen die komen kijken bij het betrekken van een woning.

John doet en kan alles met een lach, weet als geen ander waar hij mee bezig is, snel, betrouwbaar en heeft voor alles een oplossing.

Ik had me geen betere klusser dan John kunnen wensen.

Leontine

Response from JV-WORKS

Dank je wel voor deze mooie woorden Leontine. Ik kan mij haast geen mooier einde jaars cadeau wensen. Op naar de de volgende klus; het nieuwe appartement van je moeder. Ook daar zal weer met dezelfde energie aan worden gewerkt.

Shelving, small electrical, picture, hook and bracket hanging

Rated 5,0 out of 5
27 december 2020

John has done shelving, small electrical jobs, and picture, hook and bracket hanging at our house. He is reasonable, responsible and does excellent work in a fraction of the time others would need! Thanks you so much to John for helping to make our house more organized, pleasant and enjoyable!

Dean

Response from JV-WORKS

Hi Dean. Thanks very much for the review and compliments. I really appreciate that. It’s always my pleasure helping you out with all kind of smaller and even bigger jobs. So see you again soon in Januari 21.

kitchen job

Rated 5,0 out of 5
29 november 2020

We initially requested John to help us with installing a number of electric plugs for our new kitchen. As it typically goes with moving into a new house, we soon found a few other things that we needed help with (plumbing, kitchen tiles, fixing walls, adjusting fittings,…) and were very happy that John agreed to help us with all of those. The quality of his work and his work attitude were superb! We felt that he treated every job sincerely with much detail and care, and always communicated with us and thought along to find the best solution. We are very happy with the result and having found a trustworthy handyman we can rely on.

Danny

Response from JV-WORKS

Thanks Danny for your kind review. Which I’am very happy with. Delivering high quality work and having clear communication are one go the key points of doing my business. I’am glad to hear that you noticed that. I truly hope that you are enjoying your new kitchen and let’s hope we’ll meet again someday. At least for a cup of coffee as you suggested.

Aanleggen leidingwerk mondhygienepraktijk

Rated 5,0 out of 5
25 november 2020

John heeft bij ons prima en vakkundig werk geleverd in de aanleg van al ons leidingwerk in onze nieuwe mondhygienepraktijk. De samenwerking hebben wij als vlot, deskundig en aangenaam ervaren.

Y. Sirin

Response from JV-WORKS

Wat leuk Yildiz dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven. Dank je wel. Ik vond het een mooi en leerzaam project om op te pakken. Goed ook dat het is gelukt om alles tijdig af te krijgen. Ik wens jullie alle succes. Maar ook dit komt vast in orde. #mondhygienistenvanbreda

kleine werkzaamheden in ons appartement.

Rated 5,0 out of 5
23 november 2020

Heerlijk om in goed vertrouwen alles vanaf grote (lockdown) afstand te kunnen regelen. We zijn uitermate tevreden over de snelheid van communicatie en gaan er vanuit dat het werk heel goed is uitgevoerd. De foto’s maken dat meer dan waarschijnlijk. Dank je wel voor je inzet en mochten we nog een klus hebben dan sta je bovenaan op de lijst.

John van Geffen

Response from JV-WORKS

Beste John. Dank je wel voor deze mooie review en het vertrouwen. Tenslotte hebben we elkaar nog nooit gezien en desalniettemin mocht ik de werkzaamheden toch uitvoeren. Graag tot een volgende keer. Dank ook Judith voor het aandragen van deze klant.

Hij heeft het hele huis geschilderd en gewit nieuwe kozijnengeplaatst en alarmering aangelegd

Rated 5,0 out of 5
29 oktober 2020

John is een hele nette jongen die zijn werk met passie doet en heel netjes werkt waardoor je s’avonds weer rustig op de bank kunt zitten

Piet van Leijsen

Response from JV-WORKS

Beste Piet. Dank je wel voor je recensie en de complimenten. We zien elkaar binnenkort weer voor het buitenschilderwerk aan je nieuwe pui die ik pas geplaatst heb. Zodra het weer dat toe laat tenminste. Nogmaals dank voor al je opdrachten!

HET AFSCHUREN EN LAKKEN VAN EEN HOUTEN TAFEL

Rated 5,0 out of 5
27 augustus 2020

Ik kan John aanbevelen als klusjesman. Hij verscheen op de afgesproken tijd en werkte op een professionele manier aan de klus, het afschuren en lakken van een houten tafel. Daarbij had hij ook de beschikking over goede apparatuur waardoor het werk binnen redelijke tijd klaar was. Hij is een positief man wat ook wel prettig is als iemand over de vloer komt. De prijs was zoals afgesproken en ik kon de factuur de volgende dag digitaal betalen, wat makkelijk is in deze tijden. Ik heb voor hem over enkele weken alweer een nieuwe klus klaarstaan.

J. van Kuijck

Response from JV-WORKS

Beste Jos. Dank je wel voor het schrijven van deze mooie recensie. Ik zie er naar uit om over een paar weken de volgende klus op te pakken.

DIVERSEN KLUSSEN

Rated 5,0 out of 5
4 augustus 2020

Ik heb John leren kennen als een bevlogen en zeer kundige man.

Hij werkt transparant, werkt super nauwkeurig en houdt de opdrachtgever goed op de hoogte van voortgang en kosten. Ook als hij er liever een specialist naar laat kijken, denkt hij mee en probeert altijd de beste oplossing aan te dragen.

Wij schakelen John graag in, omdat we weten dat het dan goed komt!

Denise van de Ven (HouseHunting)

Response from JV-WORKS

Hoi Denise. Wat een mooi recensie. Fijn ook om te lezen dat wat ik belangrijk vind in mijn contacten met klanten en hoe ik werk ook zo over komt. Op naar een verdere langdurige samenwerking en gezamenlijke groei.

TV KAST EN DIVERSEN ELEKTRA KLUSSEN

Rated 5,0 out of 5
27 juni 2020

John heeft een aantal problemen in mijn huis, perfect opgelost. Hij is betrouwbaar, werkt snel, secuur en netjes, houdt zich aan zijn woord en is volgens mij (ik heb er zelf nul verstand van hè, maar zover ik het kan beoordelen) een vakman. Zijn adviezen zijn oprecht en eerlijk. Een gezellig praatje tussendoor en dat gaat dan ook nog ergens over. Absolute aanrader! Volgende keer als ik een klusje heb, kom ik zeer zeker terug.

Monique van Lierop

Response from JV-WORKS

Beste Monique,

Dank je wel voor deze mooie recensie. Ook jij schrijft precies waar JV-WORKS voor staat en belangrijk vind. Inderdaad graag tot een volgende keer.

INSTALLEREN VAN ROOKMELDERS, NOODVERLICHTING EN VLUCHTWEGAANDUIDINGEN

Rated 5,0 out of 5
16 juni 2020

JV-Works heeft bij ons de volgens de vergunning noodzakelijke rookmelders, noodverlichting en vluchtwegaanduidingen aangebracht. John levert goed en net werk, en geeft daarvoor (in het offertestadium) snel antwoord op vragen. Na oplevering kwam er nog (ongevraagd) advies en uitleg over de installatie. Klasse!

Libertad Breda:

Response from JV-WORKS

Beste F.,

Dank je wel voor deze mooie, 5 sterren score. Graag tot een volgende keer.

VERNIEUWEN WC / WATERRESERVOIR

Rated 5,0 out of 5
28 mei 2020

John ingeschakeld voor het vernieuwen van de WC als gevolg van lekkage bij het ingebouwde waterreservoir. Een klus waarbij het nodige breekwerk kwam kijken ….. John werkt snel, zeer netjes en zeer zorgvuldig. De klus was in no time geklaard en het resultaat is echt fantastisch! Nog mooier dan het eerst was! John is een vriendelijke, correcte persoonlijkheid die service en meedenken met de klant duidelijk heel belangrijk vindt. Een topper!

Anne-Marie Hofland

Response from JV-WORKS

Beste Anne-Marie,

Dank je wel voor deze mooie review. Het was ook een doelstelling van mij om je snel weer van een nieuwe wc te voorzien. Goed dat dit ook gelukt is. Hopelijk heb je er nu weer jaren plezier van. Tot een volgende keer.

Keukenvloer uitbreken en voorbereiden vervolg

Rated 5,0 out of 5
19 april 2020

Wederom hebben we voor John gekozen. Naast het zeer prettige kontakt, denkt John ook mee. Zoekt oplossingen waar nodig. Alle zaken zijn inzichtelijk dus je weet waar je aan toe bent. Naast dit alles is John erg prettig in de omgang. Dat geeft letterlijk een rustig gevoel. Het eindresultaat is naar wens dus goed werk. Op naar de volgende klus.

Paul

Response from JV-WORKS

Beste Paul.

Dank je wel voor deze mooie review. Fijn dat het opvalt dat er geprobeerd wordt om de bestaande dingen zo goed mogelijk te beschermen. Voor mij vanzelfsprekend. Herstellen kost nu eenmaal maar dan beschermen. Inderdaad komende week samen op naar de volgende fase.

Keuken plaatsen/ elektra en water verleggen/ muur vlak stuken

Rated 5,0 out of 5
6 april 2020

Prima, handige allround klusser, zeer betrouwbaar

Anoniem

Keuken plaatsen/ elektra en water verleggen/ muur vlak stuken

Rated 5,0 out of 5
6 april 2020

Prima, handige allround klusser, zeer betrouwbaar

Anoniem

Afvoer toilet en bad renoveren

Rated 5,0 out of 5
4 november 2019

Rustige, weloverwogen vakman, die John! Prettig gewerkt met goede raad en adviezen over overige werkzaamheden.

Marian

Response from JV-WORKS

Beste Marian. Dank je wel voor je mooie review. Fijn dat het overgekomen is dat mijn werk voor mij meer is dan alléén doen waar ik ben voor ingehuurd.

Binnendeuren vervangen

Rated 5,0 out of 5
27 augustus 2019

Tijdens onze vakantie zijn de werkzaamheden verricht. Het is dan erg leuk bij thuiskomst alles gereed en opgeruimd aan te treffen. John is een vakman.

Groeten,

Frans en Marlies Haans

Response from JV-WORKS

Dank je wel Frans en Marlies voor deze mooie review.

Ik heb met plezier aan de opdracht gewerkt! Geniet van de nieuwe mooie deuren.

Gastenverblijf incl badkamer en keuken

Rated 4,0 out of 5
1 mei 2019

John, we zijn blij met de klus die je voor ons gedaan hebt. Je bent een aanpakker die graag kwaliteit maakt. Communicatief fijn om mee samen te werken en je neemt ook verantwoordelijkheid als iets net niet helemaal goed gegaan is.

Je schakelt bij met de juiste extra vakmensen wanneer er specialistische kennis of gewoon extra snelheid nodig is.

Goed gedaan. Bedankt!

René

deel standleiding vervangen

Rated 5,0 out of 5
12 april 2019

Snel kunnen afspreken. Minder tijd nodig dan voorzien. Keurig in kosten terug te zien. Naam en adres zullen we onthouden.

Felix namens VvE

Response from JV-WORKS

Beste Felix.

Dank je wel voor je review. Flexibiliteit in de agenda is wat mij onder andere onderscheidend maakt in de markt. Afspraak is afspraak. Wanneer we overeenkomen dat wat uren er werkelijk zijn gemaakt en welke materialen er zijn verbruik is dat wat er op de factuur komt. De werkuren worden digitaal middels een app bijgehouden en gespecificeerd bij de factuur gevoegd. Inderdaad graag tot een volgende keer.

Mijn halve huis renoveren, haha

Rated 5,0 out of 5
17 maart 2019

Een heel oud huisje heeft in de goede handen van John zijn glorie weer hervat. Naar werk gaan en einde dag thuis komen en zien wat er al gebeurd is…Duidelijk meer dan een baan voor John. Een vakman met een passie voor wat hij doet. Dankjewel John.

Judy

Response from JV-WORKS

Hoi Judy. Dank je voor je mooie woorden. Ik heb het met liefde en plezier voor je gedaan. Wat is er fijner dan mensen blij maken met wat je voor hen hebt gedaan!

Egaliseren beneden verdieping

Rated 5,0 out of 5
17 februari 2019

Gemaakte afspraken worden na gekomen .

Te veel of overige niet gebruikte materialen worden netjes op de factuur aangepast .

Duidelijke communicatie en verstand van zaken .

Top resultaat .zeker een aanrader. Bedankt

Leroy van Ravels

Binnenschilderwerk wanden

Rated 5,0 out of 5
14 december 2018

Snel en tot volle tevredenheid uitgevoerd. Prettige communicatieve persoonlijkheid.

Y.M. Hilarius

LEKKAGE

Rated 5,0 out of 5
9 december 2018

Dít is mijn 2e afspraak met John. Zijn eerste klus beviel zo goed. Vertrouwen is goed, zijn werk is goed. Netjes en alles volgens afspraak.

Ik ben een zeer tevreden klant. Ik beveel hem iedereen aan.

Haidy Warning

schilder en herstelwerk

Rated 5,0 out of 5
27 juni 2018

Helder en duidelijke afspraken en inzicht in wat te verwachten. Overleg als dingen anders zijn. Prettige man . Verstand van de werkzaamheden. onze ramen , deuren en ander houtwerk zit weer strak in de lak. Onze dank, Paul en Eveline

Klik hier voor de foto’s van de houtrot reparatie.

Paul en Eveline

Nieuwe tuinpoort plaatsen

Rated 5,0 out of 5
13 mei 2018

John is goed te bereiken, denkt mee, is creatief in oplossingen bedenken, is keurig op tijd en levert het werk snel en volgens afspraak.

Zeer prettig!

Joost

DIVERSEN KLUSSEN

Rated 5,0 out of 5
16 april 2018

John is snel beschikbaar en heeft direct een beeld van wat er moet gebeuren. Het is prettig om met iemand te werken met wie je vooraf duidelijke afspraken kunt maken en die vervolgens ook nagekomen worden.

We hopen nog vaak gebruik te maken van je diensten!

Judith

LAMINAAT LEGGEN

Rated 5,0 out of 5
15 april 2018

John heeft mooi werk geleverd!

Van tevoren vraagt hij goed uit wat de exacte wens van de klant is en daarin denkt hij mee over de mogelijkheden. Vervolgens komt er een duidelijke offerte zonder verrassingen achteraf. Het werk is nauwkeurig uitgevoerd op een leuke sociale en respectvolle manier. Wij kunnen JV-Works zeker aanraden.

Gert Prosman

VERVANGEN BOEIBOORDEN

Rated 5,0 out of 5
31 maart 2018

duidelijke afspraken, denkt goed mee, bekijkt alternatieven en komt met passend voorstel.

uitvoering volgens afspraak, netjes en vakkundig

J.Marijnissen

DIVERSEN KLUSSEN

Rated 5,0 out of 5
24 maart 2018

John heeft diverse klussen in huis gedaan om het huis verkoop klaar te maken. Een nieuwe passende mat bij de voordeur, lampjes repareren, kitten, behangen, alles is netjes gedaan.

A. De Boer

Grohe mengkraan bij wastafel lekt

Rated 5,0 out of 5
25 februari 2018

Prima en snel. Wordt goed op de hoogte gehouden van prijzen van werk en materialen.

j. van den Berg