JV-Works, WERKT met

“Snel, betrouwbaar, flexibel en nauwkeurig”

“Een professionele vakman met passie voor wat hij doet!”

Interhouse Breda

Breda is een gewilde omgeving om vastgoed te bezitten. Interhouse vastgoedmanagement Breda is gespecialiseerd in het beheren van onroerende zaken en beschikt over het netwerk en relevante lokale wet- en regelgeving om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het kantoor is gevestigd aan de bekende Baronielaan in een prachtig herenhuis, nabij het centrum. Als u deze vestiging wilt bezoeken, dan bent u gedurende openingstijden van harte welkom.

Schilderscentrum Zuid

Familiebedrijf op en top !!

Als tweede generatie verfgrossiers in ons familiebedrijf verwelkomen wij u hartelijk in ons midden. Schilderscentrum Zuid is sinds 1985 gevestigd in Tilburg en sinds 2017 in Breda.

Ons jonge, dynamische team staat op werkdagen tussen 07.30-17.00 uur klaar om u op diverse terreinen te assisteren met uw werkzaamheden, professioneel technisch advies, snelle bezorging op uw werkplek maar ook met een kopje koffie in een van onze vestigingen.

Onze merken staan natuurlijk garant voor een uitstekend resultaat van uw project.

Van de Beek betonboringen

Betonboringen Nederland verzorgt voor u boringen in beton, (natuur)steen en asfalt. We kunnen probleemloos boren tot een diameter van maximaal 600 mm. Grotere diameters zijn op aanvraag echter ook mogelijk. Boorwerkzaamheden worden normaliter met watergekoelde diamantboren verricht maar de mogelijkheid bestaat dat er ook droog geboord wordt. Betonboringen onder moeilijke omstandigheden, in principe kunnen we onder elke hoek boren. Wij werken daar waar het nodig is met water- en/of stofafzuiging om een zo schoon mogelijke werkplek te behouden.

Mulder & Mulder dakkappellen Breda

Mulder & Mulder Dakkapellen maakt elke dakkapel persoonlijk op maat. Wij bekijken samen met u de indeling van de kamer waar uw dakkapel komt. Vervolgens beoordelen we uw dakconstructie, de bouwstijl van uw huis en kijken we of u eventuele vergunningen nodig hebt. Overige eventuele wensen kunnen altijd besproken worden!

Select-a-house

Select-a-House is een verhuurmakelaar in regio Breda die  al meer dan 15 jaar huurders en verhuurders ‘ontzorgt’. Wij ‘ontzorgen’ huurders bij het zoeken van passende woonruimte in een gewenste woonomgeving. Verhuurders ‘ontzorgen’ wij door het complete verhuurtraject uit handen te nemen. Daarbij zoeken wij huurders, die voldoen aan het gewenste huurdersprofiel.

Wij zijn pas tevreden als zowel de huurder als de verhuurder tevreden is met het resultaat van onze bemiddeling.

Van de Beek rioolservice

Rioolservice Nederland staat al jaren bekend als specialist op het gebied van riool- en afvoerwerkzaamheden. Inspecties, reparaties, onderzoek, renovatie of ontstoppen, onze specialisten staan met een glimlach voor u klaar.

 

Ricardo Bouw BV

Stucadoorsbedrijf Ricardo Bouw BV in Oosterhout is uw stucadoor voor alle soorten stucwerk, zoals betonlook, lijstwerk, decoratief, glad pleisterwerk, sierpleister, schuurwerk en buiten stukwerk.
Bij Stucadoorsbedrijf Ricardo Bouw kunt u terecht voor uw kleine en grote klussen.

 

 

Stanjo

Wij zijn een innovatief jong bedrijf binnen de schilder -en onderhoudswereld. Geboren uit ervaring en de wens eindelijk weer ouderwetse service en kwaliteit te brengen naar de zakelijke en particuliere klant. Met deze overtuiging is ons bedrijf geboren en opgebouwd. Wij zijn Stan en Joep, 2 mannen met vakkennis, ouderwetse rechterhanden op het gebied van schilder en onderhoudswerken. Gezamenlijk hebben we dan ook een kleine 20 jaar ervaring die wij inbrengen in ons bedrijf.

Locatie

Biezenveen 10
4823 HN Breda

Telefoon